Splošni pogoji poslovanja

SPLETNA TRGOVINA ZALOKER & ZALOKER

Spletna trgovina trgovina.zaloker-zaloker.si deluje v skladu z evropsko splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu potrošnikov.

CENE IN DDV
Vse navedene cene so v EUR in vključujejo predpisani DDV. Cene veljajo od 1.2.2012 in so nepreklicne ter veljajo v trenutku nakupa za nakupe na spletni strani trgovina.zaloker-zaloker.si. Zaloker & Zaloker d.o.o. skuša kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, navedenih na spletni strani, kljub temu pa lahko pride do nepravilnosti pri objavah cen, dobavnih rokov, opisov in lastnosti izdelkov. Vseh morebitnih sprememb ne uspemo vedno vpisati na spletno stran sočasno z nastankom spremembe, zato se Zaloker & Zaloker d.o.o. obvezuje kupca, pred odpošiljanjem naročenega izdelka, obvestiti o spremembah ter mu omogočiti preklic ali zamenjavo naročenega izdelka.

Prav tako Zaloker & Zaloker d.o.o. kupca obvesti, v kolikor se spremeni cena med obdelavo naročila in skuša najti primerno in zadovoljivo rešitev za obe strani. Pravne osebe oz. zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko. Zaloker & Zaloker d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe cen, vsebinskih in tekstovnih sprememb brez predhodnega obvestila.

NAROČANJE IN PLAČILO
V spletni trgovini trgovina.zaloker-zaloker.si je trenutno možno plačilo po povzetju in plačilo po predračunu. Pri plačilu po povzetju poštnemu uslužbencu ob dostavi oz. prevzemu plačate blago, poštnino (pri nakupih do vrednosti 100 € z DDV znaša 5 €) in manipulativne stroške storitve Pošte Slovenije (po ceniku Pošta Slovenije d.d.) z gotovino. Stroške embalaže ter pakiranja krije podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. V primeru članstva v programu zvestobe »Za lažje življenje« in pri nakupih nad 100 € vrednosti poštnino krije Zaloker & Zaloker d.o.o.

DOSTAVA NAROČILA IN PLAČILO
Dostava naročenega blaga poteka preko Pošte Slovenije s priporočeno pošiljko in plačilom po povzetju oziroma predračunu.

Pri plačilu po povzetju vam poštni uslužbenec naročeno blago dostavi na dom (če vas ni doma, vam pusti obvestilo o pošiljki v poštnem nabiralniku), vi pa mu plačate stroške poštnine, manipulativne stroške za storitev Pošte Slovenije in vrednost izdelka. V primeru članstva v programu zvestobe »Za lažje življenje« in pri nakupih nad 100 € vrednosti, strošek poštnine krije Zaloker & Zaloker d.o.o. (vse to smo navedli tudi že pod alinejo “Naročanje in plačilo”). Vsa naročila bodo odpremljena v roku 3 do 5 delovnih dni po prejetju naročila. Če določenega izdelka ni na zalogi, vas o tem obvestimo po e-pošti ali telefonu v roku 3 delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali rešitev.

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov trgovina@zaloker-zaloker.si ali s priporočeno pošto na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana, v roku 14 dni od prejema blaga. Rok začne teči dan po prejemu blaga.

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila (naročilo lahko prekličete preko e-pošte v roku 1 ure po oddaji naročila), ki jih Zaloker & Zaloker d.o.o. prejme preko spletne strani ali e-pošte, se obravnavajo kot nepreklicna in jih bo Zaloker & Zaloker d.o.o. odpremil na naročnikov naslov. Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi za to navedel razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v tem roku.

Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je nepoškodovano in v nespremenjeni količini, podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa izvršena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi, da se mu vrne plačilo.«

(Vir: Zakon o varstvu potrošnikov, uradno prečiščeno besedilo, ZVPot-UPB2 (Uradni list RS, št. 98/2004, 126/2007)

REKLAMACIJE IN VRAČILA BLAGA
Kupec ima pravico, da vrne plačano blago brez kakršnekoli odškodnine. O namenu vračila mora kupec v roku 15 dni od prejetja blaga pisno obvestiti ponudnika na e-naslov: info@zaloker-zaloker.si ali preko navadne pošte s priporočeno pošiljko. Čas za vračilo blaga poteče v 30 dneh po potrditvi prejetja obvestila o nameravanem vračilu blaga. Izdelki, ki jih vračate, morajo biti zapakirani v originalni embalaži, v originalni količini in priložen mora biti račun. Vse stroške, povezane z vračilom blaga prevzame kupec, ki vrača blago. Zaloker & Zaloker d.o.o. ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino oziroma pošiljk, ki ne ustrezajo splošnim pogojem poslovanja.

V roku 30 dni od prevzetja vrnjenega blaga vam bo Zaloker & Zaloker d.o.o. povrnil plačilo ali zamenjal izdelek.

BREZPLAČNI IZDELKI
Brezplačni izdelki so del posebnih promocijskih akcijskih kampanj družbe Zaloker & Zaloker d.o.o. Brezplačni izdelki so namenjen uporabi. Uporabnik lahko en brezplačni izdelek naroči enkrat v razdobju enega leta od dne oddanega naročila. Pridržujemo si pravico, da brezplačnega izdelka naročniku ne dobavimo, v kolikor je v razdobju krajšem od enega leta od dne oddanega naročila, oddal več kot eno naročilo, v kolikor se brezplačni izdelek naroča na enake kontaktne podatke in je zaznana možnost zlorabe, okoriščanja, neupravičene obogatitve in morebitne preprodaje brezplačnega izdelka. Prav tako se ne zavezujemo dobaviti brezplačnega izdelka, v kolikor ta ni na zalogi. Pridržujemo si pravico do izdatnega preverjanja posameznika, ki ga vodimo v naši bazi uporabnikov. Dobava brezplačnega izdelka v tujino je izključena.

AVTORSKE PRAVICE
Spletna trgovina trgovina.zaloker-zaloker.si je v izključni lasti podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o. Pridržujemo si vse pravice in kakršnokoli posredovanje informacij iz spletnih strani www.zaloker-zaloker.si in trgovina.zaloker-zaloker.si je dovoljeno zgolj in samo s pismeno odobritvijo lastnika, saj so na spletnih straneh lahko objavljeni podatki, katerih avtorske pravice se pritičejo tretjim osebam. Vsi kršitelji zakona o avtorskih pravicah bodo kazensko preganjani.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnih mest www.zaloker-zaloker.si in trgovina.zaloker-zaloker.si bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja (izstavitev računa, dostava, upoštevanje ugodnosti programa Za lažje življenje). Podjetje Zaloker & Zaloker podatke obdeluje in hrani v sistemu, ki je varno nameščen znotraj območja EU. S posebnim računalniškim sistemom, ki je zaščiten pred napadi nenaročene elektronske pošte (spam) in varovan z gesli, podjetje zmanjšuje možnost zlorabe osebnih podatkov posameznika s strani tretje osebe. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, posojamo ali drugače razkrivamo tretjim osebam za potrebe trženja in oglaševanja. Vsak lahko kadarkoli zahteva izbris svojih osebnih podatkov, in sicer z elektronskim sporočilom s svojim imenom, priimkom in spletnim naslovom, s katerim se oseba registrira v spletno trgovino na elektronski naslov info@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov družbe Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana. Celotno pravno obvestilo podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o. je objavljeno v Pravnem obvestilu.

Vsa evidenca naročil se nahaja na sedežu podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o., na Kajuhovi 9 v Ljubljani. V primeru nejasnosti pri oddaji naročila si lastnik spletnih mest www.zaloker-zaloker.si in trgovina.zaloker-zaloker.si, podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o., pridržuje pravice do navezave stika z naročnikom preko komunikacijskih sredstev na daljavo, na osnovi osebnih podatkov, s katerimi razpolaga na podlagi prijave oz. registracije v spletno trgovino.

PROGRAM “ZA LAŽJE ŽIVLJENJE”

Program “Za lažje življenje” vsem registriranim kupcem omogoča brezplačno dostavo na območju Slovenije ter druge ugodnosti, ki jih določa podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. Z registracijo se član strinja, da ga podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. preko registriranega spletnega naslova obvešča o ugodnostih in novostih. Podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke zgolj za namen obveščanja. Vsak član se lahko od programa “Za lažje življenje” kadarkoli odjavi na registracijskem obrazcu s klikom na ODJAVA, preko spletnega naslova zaloker@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.

Ugodnosti članstva veljajo v trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o. in v spletni trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o. Popusti se med seboj NE seštevajo. Izdelek, ki je vezan na kodo za popust se ne prišteva ostalim izdelkom v košarici in se ne vključuje v končni znesek za popust. Če je popustov več, se pri nakupu upošteva višji popust.

Pridržujemo si pravice do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Scroll to Top